BRAZILSKÁ DEPILACE V PRAZE

10.09.2018 12:24

Vice na:   www.beauty-life.cz 

 

 Brazilská depilace  je  moderní trend, který k nám přišel z Brazílie a USA. Jedná se o úplné odstranění chloupků v intimních partií a v tříslech. Po dohodě je možné nechat na přirození z chloupků třeba proužek, trojúhelníček, srdičko, večko atd.

 
     Jaké jsou podmínky?

Cukrová pasta zvladne chloupky už od 3 milimetrů, jestli jsou silné, doporujčuji narůst alespoň 5 mm, na delce nezalezi zkrátím sama podle potřeby.

     Jak dlouho vydrží pokožka hladká?

Opakované ošetření cukrovou pastou je individuální u každého klienta (dle rychlosti růstu vlasu a depilované části těla), obecně lze počítat s dobou mezi 4 - 6 týdny.

 

  

 Brazilská depilace je sice poměrně bolestivější, než holení žiletkou, ale na druhou stranu máte téměř měsíc klid. Poprvé se ale jistě svěřte raději odborníkům, protože intimní partie jsou opravdu hodně citlivé. Při postupném opakování se chloupky ztenčují a pak už ani nebudeté cítit, že se vytrhávají.

   

Brazilska depilace cukrovou pastou pro ženy 600,- pro muže 1.100,- kč

                                 Pro stálé klienty:

                       ženy - 500,- Kč, muži - 900,- Kč

 


                  Anestetikum  bez injekce      200,00 Kč


Anestetikum se používá na kůži, sliznici pohlavních orgánů dospělých a bércové vředy pro vyvolání dočasné ztráty vnímání nebo znecitlivění před některými  výkony.

 

 

 Vice na:  www.beauty-life.cz

.

.

 

Zpět